Horeca interieur concepten:

De Heer ijs & Snacks behaalde in 5 maanden tijd 35 % meer omzet.

Informatie

  • Datum: 26 februari 2018

Omschrijving

De Heer ijs & Snacks behaalde in 5 maanden tijd 35 % meer omzet na een totale interieur metamorfose. De Heer is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Winterswijk. Voor snacks, ambachtelijk ijs en catering kunt u terecht bij Stef de Heer. Lees hieronder het verhaal van de eigenaar.

“Al een tijdje liep ik rond met de gedachten de zaak te gaan verbouwen, maar waar begin je dan. Ik had wel ideeën, maar hoe pak je dit aan zonder dat je gelijk verplichtingen aangaat. Na een zoektocht op het net en wat rondvragen heb ik eind 2015 contact opgenomen met Kortekaas Interieurs uit Meppel om een afspraak te plannen. Ik zocht een bedrijf die mijn plannen kan vertalen in een hedendaags horecaconcept, dus een luisterend oor.”

“Bij het eerste gesprek met dit bedrijf kwam ik er snel achter dat ik te maken had met een ervaren bedrijf. Het verhaal klopte en het gevoel ook. Er werden mij tips en adviezen gegeven waar ik zelf nooit aan had gedacht. 14 dagen na onze eerste afspraak werd mij een 3D presentie getoond, waarbij mijn mond open viel. Zo mooi! Zo goed! Alles klopte, ik kreeg meer dan ik had gevraagd.”

“Nadat we met de prijs waren overeengekomen. En de puntjes op de i hadden gezet, zijn we gaan plannen. De start van de bouw zou in februari 2016 plaats vinden. Binnen 14 dagen was de totale verbouwing rond. Op vrijdag 4 maart zijn we weer opengegaan. Nu terug kijkend op deze periode heb ik veel geleerd. Ik ben trots op mijn bedrijf. En mijn gasten zijn meer dan tevreden, maar ook nieuwe gasten voelen zich hier erg thuis.”

“Wat voor ons natuurlijk erg belangrijk is of we onze investering wel terug kunnen verdienen, maar nu al na 5 maanden hebben we 35 % meer omzet gehaald. Dit hopen wij zo vast te houden.”

“Kortekaas Interieurs bedankt voor jullie geweldige inzet. Een top team, mannen en vrouwen die meedenken en veel ervaring hebben.”

De-heer-ijs-snacks.-Winterswijk

Meer van ons