Horeca interieur concepten:

Roel aan het woord

Informatie

  • Datum: 19 augustus 2019

Omschrijving

Roel – Projectbegeleider Kortekaas Interieurs

Waarom Kortekaas Interieurs?

Ik ben vanuit de woninginrichting de projectinrichting ingerold. Kortekaas Interieurs kwam op mijn pad via Linkedin. Ik volgde het bedrijf al een tijdje en zag regelmatig mooie projecten voorbij komen.

Totdat ik er een vacature tegenkwam voor de functie van projectbegeleider. Hier heb ik op gesolliciteerd en nu werk ik met veel plezier voor Kortekaas Interieurs. Ik krijg hier de kans om te groeien in mijn functie en mij te ontwikkelen op het vakgebied projectinrichting en interieurbouw. We hebben een leuk en enthousiast team wat goed op elkaar ingespeeld is, dit zorgt voor een goede samenwerking. Hierdoor krijgen we het elke keer weer voor elkaar om een mooi en aansprekend project op te leveren. Wij hebben het gehele traject van ontwerp tot realisatie in eigen beheer.

Wat vind je het leukste aan het werk?

Vooral de veelzijdigheid in projecten en het omgaan met de klanten en alle betrokken partijen. Ook het zien ontwikkelen van een project. Als projectbegeleider kom ik veel op locatie, hierdoor zie ik van begin tot eind hoe een project zich ontwikkeld tot een mooi eindresultaat.  Elke keer weer blijf ik het bijzonder vinden en ben ik trots op wat we neerzetten in korte tijd en hoe een interieur hierdoor veranderd en veel meer tot zijn recht komt. Wanneer je met een compleet team, van aannemer tot installateur en van schilder tot stoffeerder, iets moois neerzet en je de klant dan tevreden houdt en uiteindelijk trots ziet op zijn of haar nieuw interieur, weet je waar je het voor doet!

En wat is je favoriete project? 

Dit zijn meerdere; kleurrijke projecten als Taco Y Mas in Almere en IJssalon Iiskald in Urk waren heel leuk om aan te werken. Maar ook projecten als Restaurant de Waterspiegel in Maurik en Fit en Fun in Wolvega  waren een grote uitdaging. Elk project is bijzonder en uniek, ook nu hebben we lopende projecten waarvan ik zeker weet dat dit een heel mooi eindresultaat gaat opleveren. Hier laat ik verder niks over los, deze komen vanzelf op onze site en sociale media voorbij. We verrassen elke keer weer!

Meer van ons