Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken (3D tekenprogrammas) en zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van de laatste ontwikkelingen. Daardoor kunnen wij aan de hand van uw wensen een perfect aansluitend ontwerp maken.

  • Restyling van uw huidige interieur. Ook wel genoemd: matamorfoses. Hierin kijken we naar uw huidige interieur/concept en maken vervolgens een pasklaar ‘matamorfoseplan’. We geven hierin precies aan wat in er onze ogen veranderd zou ‘moeten’ worden.
  • Concept voor een nieuw in te richten bedrijf. We maken aan de hand van uw wensen een pasklaar concept. Een op maat gemaakt conceptplan verdelen wij onder zes categorieën:
  1. Concept-ontwerp. Schets van het uiteindelijke concept. Verwerkt in een plattegrondtekening met de routing en een moodboard om de gewenste sfeer aan te geven.
  2. 3D impressie. 3D tekeningen en een ontwerp, zo kunt u als het ware door uw eigen pand heen lopen. Zo wordt de nieuwe inrichting goed zichtbaar voor u.
  3. Technische meubeltekeningen. Voor vaste meubels maken wij voor u de technische tekeningen. Brouwerijen, aannemers etc. weten dan precies waar wat gaat komen.
  4. Meubel- en lichtplan. Een duidelijk overzicht van uw meubels, zoals tafels, stoelen, sfeerverlichting en uw counter.
  5. Eigen productie . Alles voor uw zaak bouwt Kortekaas Interieurs zelf! Wij beschikken over een eigen werkplaats waar alle interieuronderdelen zoals bar, counters, banken en tafels gemaakt worden door onze vakmensen. Zo houden we de lijnen kort en het overzicht duidelijk voor u.
  6. Begeleiding en plaatsing. De plaatsing van uw interieur wordt door onze vakmensen gedaan. Onze projectbegeleider begeleidt het project en verbouwing van a tot z. Daarnaast zullen er regelmatig bouwvergaderingen georganiseerd worden, om het overzicht in uw verbouwing te houden.

Hieronder vindt u een impressie van verschillende interieurontwerpen.