Welkom

Kortekaas Interieurs al 25 jaar een ontwerp- en designbureau.

Of u nu als ondernemer opzoek bent naar een nieuw interieur voor uw onderneming of bezig bent met uw huis een thuis te maken.

We nodigen u graag aan onze tekentafel om uw wensen werkelijkheid te maken. Dit doen we van A tot Z in onze eigen designstudio en werkplaats. 

Lees meer.

Maak vrijblijvend een afspraak en leg uw vraag aan ons voor.

Actueel

  • Ook voor de particuliere klant

    Keuken op maat  Ook voor de particuliere klant staat Kortekaas Interieurs klaar. Uw droom keuken, badkamer of  een walk-in closet ons is niets te gek. In onze eigen fabriek kunnen we alles voor u opmaat maken, zodat het perfect past in uw interieur. Daarnaast hebben wij een ontwerpafdeling die uw wensen in 3D tekent, zo [...]

  • Zadelkamer

    Een tijdje geleden hebben wij een zadelkamer ingericht.  Voor de paarden liefhebbers onder ons, een echte zadelkamer waar zadels, halsters en dekens mooi gepresenteerd opslagen kunnen worden, een echte inloop kast voor je paarden spullen 😀 Ontwerp en realisatie door Kortekaas interieurs Meppel.

  • Vervolg Kurhaus

    Vloerafwerking zijn af. Bekijk hier het resultaat! Met deze inrichting verwijzen we met een knipoog naar de zee, lucht, duinen en strand! Op dit moment staan we even stil i.v.m. het Corona virus, maar hopelijk kunnen we de draad snel weer oppakken. Wordt vervolgd