Welkom

Kortekaas Interieurs is een ontwerp- en designbureau. Al 25 jaar, van ontwerp tot helemaal klaar. Samen met u ontwikkelen wij een compleet concept vanaf het eerste ontwerp.

Onze designteam maakt aan de hand van uw wensen een perfect aansluitend ontwerp. Dit doen we met gespecialiseerde kennis over verschillende branches, want ieder interieur vraagt namelijk om een andere benadering. Wij begrijpen dat u als ondernemer uw gasten in een sfeervolle ruimte wil ontvangen. Die bij het karakter van uw bedrijf past.

Eigen ontwerpbureau en productie onder één dak. Wij hoeven niets aan andere partijen uit te besteden. Door deze korte lijnen kunnen we sneller werken en weet u als klant beter waar u aan toe bent. Daarnaast krijgt u waar voor uw geld, want niemand zit er tussen. Niets is bij ons standaard, want we kunnen alles maken naar uw wens.

Lees meer.

Maak vrijblijvend een afspraak en leg uw vraag aan ons voor.

IMG 7671 Resized

Actueel

  • Zadelkamer

    Een tijdje geleden hebben wij een zadelkamer ingericht.  Voor de paarden liefhebbers onder ons, een echte zadelkamer waar zadels, halsters en dekens mooi gepresenteerd opslagen kunnen worden, een echte inloop kast voor je paarden spullen 😀 Ontwerp en realisatie door Kortekaas interieurs Meppel.

  • Vervolg Kurhaus

    Vloerafwerking zijn af. Bekijk hier het resultaat! Met deze inrichting verwijzen we met een knipoog naar de zee, lucht, duinen en strand! Op dit moment staan we even stil i.v.m. het Corona virus, maar hopelijk kunnen we de draad snel weer oppakken. Wordt vervolgd

  • Kurhaus Scheveningen

    KURHAUS SCHEVENINGEN Voor het Yamcha project zijn we vandaag druk bezig geweest met het inladen! Om vervolgens maandag te vertrekken naar het Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague in Scheveningen. Dit in samenwerking met onze buurman round@bout van wie de vrachtwagen is!